Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1: Νίκη με δικαιολογημένες φωνές των Αγρινιωτών

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 1-0. Δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των Αγρινιωτών για φάουλ πριν από τη φάση του γκολ.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1: Νίκη με δικαιολογημένες φωνές των Αγρινιωτών

Την ενδέκατη νίκη του σε δώδεκα αγωνιστικές κατάκτησε ο Παναθηναϊκός που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού με 1-0. Οι «πράσινοι» παρέμειναν αήττητοι και παράλληλα διατήρησαν τη διαφορά τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 78ο λεπτό ο Φώτης Ιωαννίδης. Μετά από σέντρα του Χουάνκαρ, ο Έλληνας επιθετικός αρχικά νικήθηκε απ’ τον Ανέστη στην κεφαλιά που επιχείρησε, αλλά σε δεύτερο χρόνο έμεινε μέσα στη φάση κι αφού εκμεταλλεύτηκε την κόντρα στο πόδι του Κορνέλιους, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο στην αρχή της φάσης υπήρξε φάουλ του Τσέριν πάνω στον Κολοβό, καθώς ο χαφ του «τριφυλλιού» φαίνεται ότι αγκαλιάζει και ρίχνει κάτω τον παίκτη των Αγρινιωτών. Παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πετύχει αμέσως μετά το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Σκόρερ: 78' Ιωαννίδης

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Μπερνάρ, Μλάντεν, Φλόρες, Ρουμπέν, Τσέριν, Αποστολάκης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης (75’ Χουχούμης), Κορνέλιους, Λάρσον, Μλάντεν (76’ Μάρτενσον), Φλόρες, Ντίας (75’ Κολοβός), Μόρσεϊ (84’ Καρέλης), Σενγκέλια (60’ Νταγκό), Ζοάο Πέδρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (90’ Γκάνεα), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Κουρμπέλης (76’ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (90’ Σάρλια), Βέρμπιτς (76’ Ιωαννίδης), Σπόραρ (85’ Τσόκαϊ).