Ολυμπιακός: Οι Λάιντνερ - Βρουσάι και οι δοκιμές Μίτσελ για τον «αντι-Ρέαμπτσιουκ» στη Λιβαδειά

O Μίτσελ σκέφτεται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (9/11, 20.00), λόγω της «υπερφόρτωσης» από τη Λεωφόρο και του ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί. Τι συμβαίνει με Λάιντνερ και Βρουσάι.

Ολυμπιακός: Οι Λάιντνερ - Βρουσάι και οι δοκιμές Μίτσελ για τον «αντι-Ρέαμπτσιουκ» στη Λιβαδειά

Ο Ολυμπιακός έχει το βράδυ της Τετάρτης (9/11) μία δύσκολη αποστολή... Δεν θα είναι απλό το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς για να αρχίσουν να ξεφεύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Ήδη στην έδρα τους έχουν φέρει μία ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (1-1) και έχασαν 0-2 από την ΑΕΚ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μίτσελ σκέφτεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, επειδή στο ντέρμπι της Λεωφόρου οι βασικοί έριξαν αρκετό τρέξιμο και συν τοις άλλοις ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή (13/11).

Σίγουρα μία εξ αυτών θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε στον Πειραιά. Για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Ντόρον Λάιντνερ, τον οποίο δοκίμασε ο Μίτσελ στην προπόνηση ως αριστερό μπακ. Ωστόσο, δοκίμασε και τον Βρουσάι που φαντάζει ως και η πιο πιθανή εξέλιξη, καθώς δεν το συνηθίζει ο Μίτσελ να βάζει από το... πουθενά παίκτες που προέρχονται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση με τον Ισραηλινό μπακ.

Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μπόουλερ, Μπουχαλάκης, Σαμασέκου, Ανδρούτσος, ακόμη-ακόμη και ο Καλογερόπουλος!

Ο Μίτσελ επεξεργάζεται τα δεδομένα, έχει αναλύσει τον Λεβαδειακό, αλλά λόγω και της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, λαμβάνει υπόψη και το γεγονός μην χάσει κάποια βασική του μονάδα ενόψει ΑΕΚ.