Ολυμπιακός: Το «Don Balon» για Κέιλορ Νάβας και η πραγματικότητα για τα κόκκινα γάντια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού περιοδικού, «Don Balon», ο Κέιλορ Νάβας θα μπορούσε να φορέσει τα ερυθρόλευκα γάντια τον Ιανουάριο! Ο Ολυμπιακός πάντως ξεκάθαρα νιώθει ασφαλής με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και δεν ασχολείται με όσα γράφονται στο εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Το «Don Balon» για Κέιλορ Νάβας και η πραγματικότητα για τα κόκκινα γάντια

Ρεπορτάζ ή εκτίμηση/«αναμάσημα» του συντάκτη του «Don Balon» για όσα είχαν συμβεί πριν δύο μήνες; Μάλλον προς το δεύτερο κλίνουμε...

Σύμφωνα με το ισπανικό εβδομαδιαίο περιοδικό, ο Κέιλορ Νάβας θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει το στοίχημα για τον Κέιλορ Νάβας τον χειμώνα»!

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κοιτάξει την περίπτωσή του τον Σεπτέμβριο, όμως, ο ίδιος ο Κοσταρικανός γκολκίπερ δεν έδειχνε ιδιαίτερα «ζεστός» με την προοπτική της χώρας μας. Προτιμούσε δηλαδή να μείνει στο Παρίσι, να κάθεται στον πάγκο και να παίρνει τον παχυλό του μισθό παρά να έρθει στον Ολυμπιακό.

Έκτοτε έχουν γίνει πολλά στους Πειραιώτες. Πήρε ευκαιρίες ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, αλλά πλέον ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο βασικός πορτιέρε και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία πληροφόρηση, ούτε σε μανατζερικό επίπεδο, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα.

Το «Don Balon» συνεχίζοντας, αφού υποστήριξε πρώτα ότι το καλοκαίρι τον ήθελαν η Νάπολι και αρκετοί αγγλικοί σύλλογοι, καταλήγοντας στο ρεπορτάζ του σημείωσε ότι «ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προσελκύσει τον Νάβας χάρη στα κολοσσιαία μέσα που είχε και του επέτρεψαν να αποκτήσει δύο αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, τον Μαρσέλο και τον Χάμες Ροντρίγκες».

Βέβαια, σε όλα αυτά υπάρχει μία... λεπτομέρεια. Σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ στην Γαλλία, ο Νάβας δεν θα μείνει ελεύθερος από την Παρί. Οι πρωτευουσιάνοι αξιώνει 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσουν. Οπότε, κάπου εδώ θα πρέπει να αρχίσουμε να το ξεχνάμε το όνομα του Κοσταρικανού. Ούτως ή άλλως η παρουσία του Πασχαλάκη προσφέρει ασφάλεια στις τάξεις του Ολυμπιακού.