Αστέρας Τρίπολης: «Μέσα» Μπερτόγλιο-Γκαρντάφσκι με Ατρόμητο, απόντες οι Τιλίκα και Μπαρτόλο

Ο Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (09/11, 18.00) απ' όπου θ' απουσιάζουν οι Τιλίκα και Μπαρτόλο, αλλά επιστρέφουν ο Μπερτόγλιο κι ο Γκαρντάφσκι που εξέτισε την τιμωρία του.

Αστέρας Τρίπολης: «Μέσα» Μπερτόγλιο-Γκαρντάφσκι με Ατρόμητο, απόντες οι Τιλίκα και Μπαρτόλο

Με επιστροφές, αλλά κι απουσίες σοβαρές θα έρθει στο Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης για ν' αντιμετωπίσει (09/11, 18.00) τον Ατρόμητο

Η ομάδα της Αρκαδίας, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της, ενόψει του αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Super League, έκανε γνωστο ότι ο Ηρακλής Μεταξάς υπολογίζει στους Μπερτόγλιο (που αποθεραπεύτηκε)και Γκαρντάφσκι (που εξέτισε στο περασμένο ματς με την ΑΕΚ την τιμωρία του).

Αντίθετα, ο τεχνικός των Πελοποννήσιων είδε τον Μπαρτόλο να μην ξεπερνά το πρόβλημά του, ενώ εκτός είναι οι Βαλιέντε, Γκαρθία, αλλά και ο Τιλίκα που ένιωσε ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.