Μαρινάκης: «Θα είναι ο ηγέτης μας ο Τουρέ»

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ μίλησε για τη σπουδαία επιστροφή του Ιβοριανού χαφ στον Ολυμπιακό 12 χρόνια μετά.

Μαρινάκης: «Θα είναι ο ηγέτης μας ο Τουρέ»

Ο Γιάγια Τουρέ είναι η μεταγραφή που έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ελλάδα και έχει συζητηθεί ανά τον κόσμο. Η επιστροφή του σπουδαίου Ιβοριανού χαφ στον Ολυμπιακό προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών. Την περασμένη Κυριακή γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση σε δύο… δόσεις, αφού πρώτα αποθεώθηκε στα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας και στη συνέχεια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τουρέ παρά το γεγονός πως είχε προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους προτίμησε να γυρίσει στο μεγάλο λιμάνι κάτι που το είχε υποσχεθεί όταν είχε φύγει το 2006.

Η ιστοσελίδα insideworldfootball.com φιλοξενεί δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του Γιάγια Τουρέ. «Όταν συνειδητοποίησα ότι ο Γιάγια είχε στο μυαλό του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και ένιωθε σαν να επέστρεφε σπίτι του, η μόνη επιλογή που είχα ήταν να εκπληρώσω την επιθυμία του και να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρο για τους φίλους του Ολυμπιακού και τον Γιάγια», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι ο ηγέτης μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ.