Καμάτσο: «Θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση λόγω της ποιότητας της ομάδας»

Ο Ράφαελ Καμάτσο μίλησε για τον αγώνα με τη Λαμία την Τρίτη (8/11, 20.00) αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα για τον Άρη

Καμάτσο: «Θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση λόγω της ποιότητας της ομάδας»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, Ράφαελ Καμάτσο μίλησε για την προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είμαστε από τις ομάδες που δημιουργούν πολλές τελικές ευκαιρίες και δεν τις έχουμε μετατρέψει, όντως, όλες σε γκολ. Μέχρι ενός σημείου οφείλεται και στην ατυχία, αλλά θεωρώ ότι άπαξ η ομάδα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό και μπούνε 1-2 γκολ, θα πάρουμε την ώθηση που χρειάζεται και θα βρει ρυθμό».

Για το πως η ομάδα το ξεπερνάει αυτό:

«Στο ποδόσφαιρο, όπως είπατε, τα πάντα μπαίνουν, τα πάντα χάνονται. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουμε άτυχες στιγμές, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Να συνεχίσουμε τη δουλειά στον ίδιο ρυθμό».

Για το αν το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία κρίνεται ως κρίσιμο:

«Σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα μπαίνει μέσα για να κερδίσει και ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή. Μπαίνουμε δυνατά, κυνηγάμε τις φάσεις, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά είμαστε και άτυχοι. Αν επιμείνουμε στο σχέδιο μας και είμαστε και λίγο τυχεροί θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση λόγω της ποιότητας της ομάδας. Έτσι όμως όπως έχει έρθει η κατάσταση θα είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τη Λαμία και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η διακοπή, λόγω του Μουντιάλ, θα βοηθήσει την ομάδα:

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στο σημερινό παιχνίδι, μετά στο επόμενο και έπειτα θα είναι ένα καλό διάλειμμα, μια καλή ευκαιρία για να ανέβουμε επίπεδο, να δώσει και ο προπονητής στην ομάδα διαφορετικά πράγματα και να δουλέψουμε σε ανώτερο επίπεδο».