Την άλλη εβδομάδα η απόφαση του Διαιτητικού για την προσφυγή της Λίγκας κατά της ΕΠΟ

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε σήμερα η προσφυγή της Super League προς την Ομοσπονδία για τη φετινή προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Την άλλη εβδομάδα η απόφαση του Διαιτητικού για την προσφυγή της Λίγκας κατά της ΕΠΟ

Η Super League ζητά να ισχύσει η δική της προκήρυξη που προβλέπει τρεις ομάδες να πέφτουν και μια να ανεβαίνει για την τρέχουσα σεζόν σε αντίθεση με την ΕΠΟ που αποφάσισε μπαράζ για τον 13ο της Super League με τον 2ο της Football League.

Οι εκπρόσωποι της Super League έκαναν λόγο για «αυθαιρεσία της ΕΠΟ» και ζήτησαν αλλαγή της προκήρυξης. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης υποστήριξε ότι η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι «πραξικοπηματική», επειδή ελήφθη 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς και ότι η Football League είχε καταθέσει σχέδιο προκήρυξης και όχι προκήρυξη.

Η ΕΠΟ επικαλείται αρμοδιότητα για τέτοια ζητήματα και κατηγορεί την Λίγκα για καθυστερημένη υποβολή της προκήρυξης του πρωταθλήματος ενώ επεσήμανε ότι η Football League έχει καταθέσει την προκήρυξή της από τις 02/08.

Στις δύο πλευρές δόθηκε περιθώριο για να καταθέσουν υπόμνημα μέχρι την Παρασκευή. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την άλλη εβδομάδα.