ΑΕΚ: Ξανά στη διάθεση του Αλμέιδα ο Μουκουντί

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα τέθηκε εκ νέου ο Αρόλντ Μουκουντί, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα (7/11).

ΑΕΚ: Ξανά στη διάθεση του Αλμέιδα ο Μουκουντί

Μία επιστροφή μετράει ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του εντός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΗ την Τετάρτη (9/11), στο πλαίσιο της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο λόγος για τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος τη Δευτέρα μετείχε κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ, ξεπερνώντας την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει. Όπερ σημαίνει ότι ο Καμερουνέζος στόπερ θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Από εκεί και πέρα, ο Ντομαγκόι Βίντα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ φυσικά απουσίαζε και ο Νίκλας Ελίασον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα, ο οποίος θα τον αφήσει για τρεις με τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η επόμενη προπόνηση για τους «κιτρινόμαυρους» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (18.00) στα Σπάτα και στη συνέχεια ο Αλμέιδα θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.