Κάνιας: «Μας επηρέασε το όπλο του πρόεδρου»

Ο Αλμπέρτο Κάνιας δήλωσε σε ισπανικό ραδιόφωνο ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ επηρέαστηκαν από την εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στην τσέπη.

Κάνιας: «Μας επηρέασε το όπλο του πρόεδρου»

Φιλοξενούμενος στο πρόγραμμα "El Larguero" του "Cadena Ser" ο Κάνιας είπε, αναφερόμενος στο επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ: «Όταν είδαμε τον πρόεδρο να κατεβαίνει και να μας λέει να μπούμε στα αποδυτήρια και να μην παίξουμε άλλο, πάθαμε σοκ.

»Έπειτα, όταν εμφανίστηκε στις εικόνες να φέρει ένα όπλο, μας επηρέασε απόλυτα γιατί δεν το περιμέναμε αυτό. Ακόμη, υπάρχουν παίκτες της ομάδας μας που του είπαν να φύγει γιατί θα ήταν ζημιά για την ομάδας μας»

Μιλώντας για τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Κάνιας, είπε: «Δεν το περίμενα, αλλά από μία πλευρά το καταλαβαίνω. Είναι καταστάσεις που δεν επιτρέπονται στο ποδόσφαιρο. Έλαβαν αυτό το μέτρο επειδή δεν μπορούν να συμβαίνουν και αυτή τη στιγμή, μας βλάπτει σε υπερβολικό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φθάνουν σε κάποια όρια μη επιτρεπτά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημος ΠΑΟΚ διέψευσε τις δηλώσεις του Κάνιας, οι οποίες όμως έγιναν στον "αέρα" του ραδιοφωνικού σταθμού και το ηχητικό απόσπασμα ήταν για ώρα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ισπανικού σταθμού πριν κατέβει (ανεξήγητα).