Μπρινιόλι: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Ο κορυφαίος του παίκτης του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, Αλμπέρτο Μπρινιόλι. αναφέρθηκε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Μπρινιόλι: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δήλωσε ευχαριστημένος με την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, όχι όμως και από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Για το πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση: «Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο μπροστά στον κόσμο μας. Είναι ένα αποτέλεσμα που το δεχόμαστε. Δεν είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση, αλλά το σημαντικό είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος και αυτό το αποτέλεσμα είναι το σωστό».

Για το τι συνέβη και δεν έπαιξε όπως συνηθίζει: «Θα έλεγα ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι ή δεν κάναμε το ματς των προηγούμενων δέκα αγωνιστικών. Τα πράγματα ήταν δύσκολα και στις δυσκολίες ψάχνεις την κατάλληλη λύση. Και αυτό συνέβη τώρα. Εμείς κρατάμε τον βαθμό και κοιτάμε να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται».

Για τους δέκα βαθμούς διαφορά: «Υπάρχει μακρύς δρόμος και υπάρχει πολλή δουλειά. Δεν είμαστε πρωταθλητές. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο, όμως, το πρωτάθλημα μπορεί να το κερδίζουν οι ομάδες έχοντας και στιγμές που είναι λιγότερο καλές. Πέρσι με τον Ολυμπιακό είχαμε ισοπαλίες, αλλά τελικά πήραν το πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που τη σεβόμαστε, αλλά κοιτάμε τη βαθμολογική μας συγκομιδή».