Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός είχε τους περισσότερους παίκτες του σε πολύ καλή μέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά με τον Άβιλα στο τέλος να κάνει απερίσκεπτη ενέργεια. 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη στη Λεωφόρο και θα την έπαιρνε εάν δεν γινόταν αυτό το πέναλτι στις καθυστερήσεις. Οι περισσότεροι παίκτες από το ημίωρο και έπειτα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν ανωτερότητα έναντι του Παναθηναϊκού.

Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν είχε προβλήματα στο πρώτο μέρος, έκανε ένα λάθος σε σέντρα του Παλάσιος, είχε σπουδαία επέμβαση προς το τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΑΒΙΛΑ: Ο μοιραίος για τον Ολυμπιακό με την αψυχολόγητη ενέργεια στο τέλος ενώ είχε δική του την μπάλα να την καλύψει με τα χέρια προς τον αντίπαλο. Ό,τι είχε κάνει έως τότε παραγράφηκε.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κορυφαίος ίσως του Ολυμπιακού με πολλές επεμβάσεις και επιθετική δράση.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΪ: Πολύ δυναμικό ματς για το νεαρό αμυντικό, με επιτυχημένη παρουσία απέναντι στον Βέρμπιτς σε πολλές φάσεις.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Αμυντικά είχε κάποια θέματα στο πρώτο μέρος με τον Παλάσιος, γενικά έδωσε μεγάλες μάχες, στις περισσότερες νικητής. Δεν απέφυγε και λάθη.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Από τη στιγμή που ανέβασε την απόδοσή του όλος ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα. Σε πολλές φάσεις ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο κέντρο, πήγε να βρει και γκολ σε σουτ που θα μπορούσε να είχε γίνει και πάσα προς τον Άβιλα.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Πολύ καλύτερος όταν έπαιξε πιο μπροστά, από τους βασικούς συντελεστές της κυριαρχίας του Ολυμπιακού.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Σε πολλές περιπτώσεις έδειξε την τεράστια κλάση του. Σε πάσες και δημιουργίες. Νικήθηκε από τον Μπρινιόλι σε δύο τελειώματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει γκολ.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Σκόρερ του Ολυμπιακού και πρωταγωνιστής σε πολλές φάσεις της αναμέτρησης. Και θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Βρέθηκε σε φάσεις, κυνήγησε το γκολ, δεν μπόρεσε να το πετύχει. Είχε προσφορά στο παιχνίδι.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Όταν ανέβηκε η ομάδα μπήκε και αυτός στο πνεύμα, με καλές συνεργασίες και πίεση στους μπακ του ΠΑΟ. Δεν βρήκε κάποια τελική προσπάθεια.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έδειξε την ποιότητά του με την μπαλιά στον Μπιέλ για το γκολ. Ίσως έπρεπε να παίξει περισσότερο.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε να τρέξει και να κρατήσει μπάλα. Είχε καλή παρουσία.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τον έβαλε ο Μίτσελ μετά το γκολ του Μπιέλ, ασχέτως αν τον είχε ετοιμάσει νωρίτερα. Κυνήγησε κάποιες μπάλες, μπορούσε μια καλύτερη πάσα στο χώρο γα τον Μπόουλερ

ΤΖΟΣ ΜΠΟΟΥΛΕΡ: Μπήκε λίγο στο τέλος να κρατήσει μπάλα και να πιέσει μπροστά.