«Τρέχει» για την Ευρώπη ο Τουρέ

Φουλ εντατικό πρόγραμμα έχει ξεκινήσει ο Ιβοριανός με στόχο να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Πότε υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος.

«Τρέχει» για την Ευρώπη ο Τουρέ

Από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ο Γιάγια Τουρέ και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό η αγωνία του κόσμου ήταν πότε θα τον δει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ιβοριανός χαφ είναι γεγονός πως βρίσκεται πίσω, αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία όλο το καλοκαίρι.

Έχει ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 35χρονος χαφ ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο μεγάλος στόχος του Γιάγια Τουρέ είναι να προλάβει να είναι έτοιμος στις 20 Σεπτεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπέτις. Δηλαδή οι επόμενες 15 μέρες είναι πολύ σημαντικές για τον Ιβοριανό χαφ. Ο Τουρέ περιμένει πως και πως να παίξει ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως, θα πρέπει να υπάρχει υπομονή.

Ο Ολυμπιακός τον θέλει για τα μεγάλα παιχνίδια και ειδικά για τα ευρωπαϊκά ματς. Η εμπειρία του και η ποιότητα του είναι απαραίτητα στοιχεία που θέλει να προσθέσει η ομάδα του Πειραιά στο παιχνίδι της. Θα δείξει ο χρόνος αν θα είναι έτοιμος για το εντός έδρας ματς με τη Μπέτις, πάντως αυτή τη στιγμή θέλει αρκετή δουλειά. Και ο Μαρτίνς θέλει να τον έχει σύντομα στη διάθεση του, αλλά από την άλλη δεν έχει σκοπό να ρισκάρει. Το πιθανότερο είναι πως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.