ΠΑΕ Άρης: Αντίδραση για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι

Αντίδραση αναμένεται να επιδείξει η διοίκηση του Άρη, με αφορμή όσα συνέβησαν στο περιθώριο του αγώνα με τον Ατρόμητο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ευθύνες στην Πολιτεία καταλογίζει η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. 

ΠΑΕ Άρης: Αντίδραση για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι

Έξαλοι φαίνεται πως είναι άπαντες στην διοίκηση του Άρη, με αφορμή τα όσα συνέβησαν τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Πέραν του αγωνιστικού, οι Θεσσαλονικείς καταγγέλλουν απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στους φιλάθλους του Άρη οι οποίοι θέλησαν να βρεθούν στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους».

Επιπροσθέτως, οι Θεσσαλονικείς δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει ατμώρητη η συμπεριφορά που καταγγέλλουν από την αστυνομία και τα ΜΑΤ εναντίον των οπαδών του Άρη στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα .

Ο Άρης δε, έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες, συγκεντρώνοντας όλο το απαραίτητο υλικό, ώστε να κινηθεί νομικά, ενώ αναμένεται ίσως και μέσα στην ημέρα (6/11) να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση παίρνοντας θέση για τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Στα social media κυκλοφόρησε βίντεο δείχνει την επίθεση των ΜΑΤ σε μερίδα οπαδών του Άρη. Το περιστατικό καταγράφεται από κατοίκους στα μπαλκόνια, που βλέπουν σοκαρισμένοι έναν άνδρα των ΜΑΤ να χτυπάει στο πρόσωπο έναν οπαδό. «Σταματήστε, θα τον σκοτώσετε. Μάνα σας γέννησε και εσάς», ακούγεται να φωνάζει κάποιος κάτοικος.