Ολυμπιακός: Φαβορί η… γνωστή του ενδεκάδα

Με τη Ναντ ο Μίτσελ μπορεί να παρουσίασε μία ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά τον τελευταίο καιρό ο Ισπανός προπονητής έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει.

Ολυμπιακός: Φαβορί η… γνωστή του ενδεκάδα

Όπως έχει καταλήξει και στην ενδεκάδα που εμπιστεύεται. Ο κόουτς έχει δείξει τις προθέσεις του, αφού έχει πλέον έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών στους οποίους δίνει φανέλα βασικού και ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν προχωράει σε μια δυο αλλαγές.

Φυσικά σκέφτεται και για την αποψινή αναμέτρηση να κάνει κάποια έκπληξη στον Γιοβάνοβιτς, αλλά το πιθανότερο σχήμα είναι αυτό το οποίο έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα.

Δηλαδή ο Πασχαλάκης να παίξει κάτω από τα δοκάρια με τον Άβιλα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά. Ντόι και Παπασταθόπουλος θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού.

Εμβιλά και Ιν-Μπομ είναι εκείνοι που θα πάρουν φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση ο Μπιέλ αναμένεται να παίξει δεξιά με τον Μασούρα αριστερά και τον Χάμες με τον Μπακαμπού να είναι οι άλλοι δύο που θα συμπληρώσουν την επιθετική τετράδα.

Ο Κολομβιανός μάλιστα αναμένεται να είναι κοντά στον Μπακαμπού σε έναν σχηματισμό που θα θυμίζει 4-4-2.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ