Παναιτωλικός: Το «4» στον Κούμαν (vid, pics)

Την φανέλα με τον αριθμό «4» δώρισε στον Ρόναλντ Κούμαν ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Παναιτωλικός: Το «4» στον Κούμαν (vid, pics)

Ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται στο Αγρίνιο και ο μεγαλομέτοχος, Φώτης Κωστούλας αφού του έδωσε τη φανέλα με το νούμερο «4» δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι για την παρουσία του, είναι τιμή μας. Και απ’ ότι ξέρω είναι η πρώτη του φορά στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι ο κάθε φίλαθλος οπουδήποτε στην Ελλάδα και ειδικότερα στο Αγρίνιο θα νιώθει την τιμή αυτή».

Ο Ολλανδός τεχνικός, Ρόναλντ Κούμαν ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον κ. Κωστούλα και τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου για την πρόσκληση να επισκεφθώ αυτό το Σαββατοκύριακο το όμορφο αυτό μέρος. Θα το απολαύσω, αύριο η ομάδα έχει παιχνίδι και θα είναι σίγουρα απολαυστικό να το δω.

Είμαι χαρούμενος διότι όταν ήμουν προπονητής στον Άγιαξ και υπέγραψα τον Γιάννη από τη Ρόντα, κρατήσαμε όλα αυτά τα χρόνια την φιλία μας. Ευχόμαστε για το τρίποντο αύριο. Ο Γιάννης ήταν αρκετά εύκολος, ήταν επαγγελματίας και βοηθούσε τους νεότερους παίκτες του Άγιαξ.

Βοηθούσε τους νέους να εξελιχθούν και το ήξερα ότι θα το έκανε αυτό και ήταν ένας από τους λόγους που τον αποκτήσαμε. Ακολουθώ περισσότερο τελευταία το ελληνικό ποδόσφαιρο εξαιτίας του Γιάννη Αναστασίου. Ίσως θα είμαι ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας από τον Ιανουάριο και θα χρειαστεί να παίξουμε για τα προκριματικά για το Euro 2024 κόντρα στην Ελλάδα.

Μετά το Μουντιάλ θα πρέπει να μαζέψουμε πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα. Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας Τζον Φαν’ τ Σιπ πήγαινε πολύ καλά και είναι καλύτερη τώρα. Αλλά είναι νωρίς για αυτά ακόμα».