ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Ασπρόμαυρο»... μονότερμα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του μετριότατου ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0 στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Super League.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Ασπρόμαυρο»... μονότερμα

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του μετριότατου ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0, στο ματς που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ορμητικοί στο α' μέρος, πίεσαν ασφυκτικά την εστία του ΠΑΣ και σκόραραν δις στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με τον κορυφαίο Ίνγκασον και τον Σβαμπ, γεγονός που ουσιαστικά έβγαλε τους φιλοξενούμενους εκτός διεκδίκησης κάτι καλού από το παιχνίδι.

Οι Γιαννιώτες αντέδρασαν στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης χάνοντας τη μία και μοναδική καλή τους ευκαιρία στο 51' με τον Ροσέρο (ο Κοτάρσκι πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα), όμως από εκεί και πέρα δεν δικαιούνταν το παραμικρό από την αναμέτρηση.

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αγωνιστικά «χαστούκια» από Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ και πήρε το αποτέλεσμα που τόσο ήθελε, αποτινάσσοντας παράλληλα την πίεση που είχε δημιουργηθεί στην ομάδα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Σκόρερ: 8' Ίνγκασον, 10' πέν. Σβαμπ

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 49’ Κουλιεράκης, 52’ Ελ Καντουρί, 57’ Α. Ζίβκοβιτς, 68’ Σάστρε – 7’ Λιάσος, 34’ Παντελάκης, 63’ Σόρια, 83’ Μέντες

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε Ίνγκασον Κουλιεράκης (64’ Νάσμπεργκ) Ράφα Σοάρες – Ντάντας Σβαμπ – Α. Ζίβκοβιτς Ελ Καντουρί (70’ Φιλίπε Σοάρες) Κωνσταντέλιας (79’ Μπίσεσβαρ) – Ολιβέιρα (79’ Τόμας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου – Σόρια Πήλιος Παντελάκης Εραμούσπε – Μπιλμπάο Λώλης (81’ Παμλίδης) Λιάσος (90'+1' Τσίρης) – Ροσέρο (90'+1' Τσάβος) Φοφανά (46’ Μέντες) Μπάλαν (64’ Σταματελόπουλος).