ΟΦΗ - Ιωνικός 0-2: Πρώτη νίκη με Μάντζη (Highlights)!

Δύο τέρματα του Βασίλη Μάντζη έδωσαν στον Ιωνικό το παρθενικό του τρίποντο στην σεζόν με 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Νικαιώτες, που ξεκόλλησαν από τον ...βυθό της βαθμολογίας, έπιασαν τους Ηρακλειώτες

ΟΦΗ - Ιωνικός 0-2: Πρώτη νίκη με Μάντζη (Highlights)!

Επιτέλους νίκη για τον Ιωνικό που τα κατάφερε, για πρώτη φορά στην σεζόν, στην 11η αγωνιστική, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο!

Ήρωας για τους Νικαιώτες, που μέχρι την έναρξη του αγώνα ήταν ουραγοί, ο Βασίλης Μάντζης με δύο γκολ φτάνοντας τα 5 στο πρωτάθλημα.

Έτσι επικρατώντας στο «Θ. Βαρδινογιάννης» έπιασαν τον αντίπαλο τους (στο πρώτο εντός έδρας ματς του Νταμπράουσκας) στη βαθμολογία.

Το πρώτο μέρος βγήκε δίχως γκολ παρότι κι οι δύο ομάδες το έψαξαν. Περισσότερο οι γηπεδούχοι που είχαν τις περισσότερες και καλύτερες στιγμές (κορυφαία του Τοράλ, που λίγο αργότερα τραυματίστηκε κι αντικαταστάθκε), αλλά κι η ομάδα του Σπανού είχε τις στιγμές τους (με Σεμπά και Ελευθεριάδη, που απέκρουσε ο Μανδάς).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά κι αφού προειδοποίησαν με τον Μάντζη (τον σταμάτησε εξ επαφής ο Μανδάς μετά από προσπάθεια του Σεμπά) προηγήθηκαν με, ψιλοκρεμαστή, κεφαλιά του ίδιου παίκτη (56'), που νίκησε Μπαλογιάννη, και γκολκίπερ, μετά από σέντρα του Λοβέρα!

Ο σκόρερ ...ξαναχτύπησε στο 84' αφού ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αντιδράσει αποτελεσματικά μετά από κλέψιμο του Σεμπά σε μια φάση διαρκειάς που οι Βούρος και Διαμαντής σταμάτησαν αρχικά τόσο το δικό του σουτ όσο και του Ρομαό.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης» (Ηράκλειος)

Σκόρερς: 56', 84' Μάντζης.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες: Διαμαντής, Μπαλογιάννης – Ελευθεριάδης, Φαντιγκά, Μασάς, Κάνιας, Μύγας, Μάντζης.

Κόκκινες κάρτες: -

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς - Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (63’ Θοράρινσον) – Μεγιάδο (74’ Ντίκο), Περέα - Τοράλ (λ.τρ. 25’ Μπουζούκης), Ντιουσέ (63’ Ντουρμισάι), Τζου (46’ Θεοδοσουλάκης) - Γκερέρο,

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης - Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς - Ρομαό, Φαντιγκά (76’ Μασάς) – Σεμπά (87’ Αντούνες), Λοβέρα (66’ Κάνιας), Ελευθεριάδης – Μάντζης (87’ Ιωάννιδης).