ΟΦΗ-Ιωνικός: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Οι Βάλντας Νταμπράουσκας και Δημήτρης Σπανός έκαναν γνωστές τις επιλογές τους για τις ενδεκάδες στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ιωνικό (5/11, 18/30) στο Ηράκλειο για την 11η αγωνιστική της Super League

ΟΦΗ-Ιωνικός: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Toυς εκλεκτούς τους για τα αρχικά σχήματα των ΟΦΗ και Ιωνικού έκαναν γνωστούς οι Βάλντας Νταμπράουσκας και Δημήτρης Σπανός για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στις 18:30 για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι παρατάσσονται ως εξής: Μανδάς - Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης - Μεγιάδο, Περέα, Ντιουσέ, - Τοράλ, Γκερέρο, Τζου.

Όσο για τους φιλοξενούμενους κατεβαίνουν στο γήπεδο οι: Χουτεσιώτης - Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς - Ρομαό, Φαντιγκά - Σεμπά, Λοβέρα, Ελευθεριάδης - Μάντζης.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους είναι οι: Στίβενς, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Πασαλίδης, Ντίκο, Μπουζούκης, Στάικος, Θεοδοσουλάκης, Ντουρμισάι.

Αναπληρωματικοί των φιλοξενούμενων οι: Περλέσι, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Νίκος Ιωαννίδης, Μεντόσα, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Κάνιας.