Παναθηναϊκός: Μοναδικός απών ο Πούγγουρας

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με τον Αχιλλέα Πούγγουρα τραυματία

Παναθηναϊκός: Μοναδικός απών ο Πούγγουρας

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (6/11) στη Λεωφόρο μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν το Σάββατο (5/11) για τελευταία φορά, πριν ανακοινώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την αποστολή για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό. Εκεί δεn θα είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας που και την Παρασκευή (4/11) έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Φυσικά δεν υπολογίζονται οι Αϊτόρ και Τρουιγιέ, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά και χάνουν όλη την υπόλοιπη σεζόν όπως είναι γνωστό. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και διαθέσιμοι αν το κρίνει ο προπονητής.

Αναφορικά με την προπόνηση, το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πως το ματς θα είναι γεμάτο δυσκολίες και απαιτήσεις, όπως κάθε ντέρμπι.

Εξάλλου η ποιότητα που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι» η οποία αν δεν προσεχθεί μπορεί να κάνει ζημιά στο «τριφύλλι». Μετά την προθέρμανση και το rondo, οι «πράσινοι» δούλεψαν αποκλειστικά σε ασκήσεις που αφορούν την κυκλοφορία της μπάλας.