Ο Καρεμπέ κερδίζει το στοίχημα - Πως μετατρέπεται στο μεγάλο όπλο της διοίκησης

Η συμβολή του στη νέα ομάδα, η επιλογή που τον δικαιώνει και ο παίκτης για τον οποίο είχε πει τα καλύτερα λόγια

Ο Καρεμπέ κερδίζει το στοίχημα - Πως μετατρέπεται στο μεγάλο όπλο της διοίκησης

Στη μέχρι τώρα θητεία του στον Ολυμπιακό ποτέ άλλοτε ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν ήταν τόσο κοντά στην ομάδα του Πειραιά. Μετά την περυσινή καταστροφική χρονιά στο μεγάλο λιμάνι άλλαξαν πολλά.

Όπως αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ, ο Γάλλος ήταν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια της διοίκησης, το οποίο αποφάσισε να το ενεργοποιήσει περισσότερο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης -για όσους γνωρίζουν- έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Καρεμπέ. Είναι ένας άνθρωπος αναγνωρίσιμος σε όλο τον κόσμο και με φοβερές γνώσεις για το ποδόσφαιρο. Ο Καρεμπέ προς το φινάλε της περασμένης σεζόν άρχισε να βρίσκεται πιο κοντά στην ομάδα. Είχε καθημερινή παρουσία στον Ρέντη και έχει σημαντικό ρόλο στη νέα ομάδα. Δεν είναι μυστικό πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι επιλογή του. Ήταν και είναι από τους φανατικούς υποστηρικτές του και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.

Επίσης και ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι παίκτης για τον οποίο έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού. Ο ρόλος του Κριστιάν Καρεμπέ είναι πολύ σημαντικός στη φετινή ομάδα. Είναι και για τον ίδιο ένα μεγάλο στοίχημα να πετύχει ο φετινός Ολυμπιακός, διότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα και πολύ πιο ενεργός. Μέχρι τώρα ο Γάλλος φαίνεται να το κερδίζει, αλλά ξέρει καλά πως ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά για να πετύχει τους στόχους του ο Ολυμπιακός.