Κέλετ: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα»

Ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ μίλησε στην ιστοσελίδα «tipsbladet» της πατρίδας του για τη νέα εμπειρία που αναμένεται να ζήσει στην Ελλάδα διευθύνοντας το ντέρμπι «αιωνίων».

Κέλετ: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα»

Ο Δανός διαιτητής, που ορίστικε να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, δήλωσε αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά στο παιχνίδι και πως δεν έχει καθόλου άγχος γι' αυτό, ενώ επεσήμανε πως έχει διαιτητεύσει κι άλλους αγώνες στην Ελλάδα και είχε πάει αρκετά καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάκομπ Κέλετ:

«Θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία. Νομίζω ότι θα θυμίζει πολύ δανέζικο ντέρμπι, που έχω διαιτητεύσει πολλές φορές. Δεν υπάρχει δικαίωμα εισόδου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στον αγώνα, αλλά ούτως ή άλλως πιθανότατα θα υπάρξει… έκρηξη. Έχω διαιτητεύσει ευρωπαϊκούς αγώνες στην Ελλάδα στο παρελθόν και συνήθως πήγαιναν πολύ καλά, οπότε δεν έχω άγχος για τίποτα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως: «Οι αγώνες μεταξύ των δύο συλλόγων διεξάγονται πάντα από ξένο διαιτητή και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό γίνεται και για λόγους ασφαλείας, καθώς οι Έλληνες διαιτητές που έχουν σφυρίξει στο παρελθόν τα παιχνίδια Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, δέχονταν συχνά απειλές μετά τους αγώνες»!