Απόλλων Σμύρνης: Έρχονται προπονητής και μεταγραφές - «Βάλσαμο» η διακοπή

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ανακοινωθεί ο νέος προπνητής του Απόλλωνα. Τι γίνεται με την προσθήκη ελεύθερων παικτών. «Βάλσαμο» η διακοπή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που ευελπιστεί να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.  

Απόλλων Σμύρνης: Έρχονται προπονητής και μεταγραφές - «Βάλσαμο» η διακοπή

Εξελίξεις έρχονται στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωστοποιηθεί το όνομα του τεχνικού που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το όνομα του πρώην τεχνικού του Άρη, Μάνουελ Μασάντο, βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Δεν αποκλείεται πάντως ο Απόλλων να κινηθεί και στην ελληνική αγορά για την εύρεση προπονητή.

Ολική επαναφορά με τη διακοπή

Ως «βάλσαμο» θεωρούν την την διακοπή του πρωταθλήματος στον Απόλλωνα. Υπάρχει βεβαιότητα ότι η πρόσληψη νέου προπονητή σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές προσθήκες καλύτερων ελεύθερων παικτών και την καλύτερη ένταξη παικτών εγνωσμένης αξίας που έχουν έρθει, όπως των Σικαμπάλα, Πέδρο και Ντ' Ούρσο, η εικόνα θα βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Οι μεταγραφικοί στόχοι: Γκέγκε και Βάρκας

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα κινηθεί, σύμφωνα με τον Λευτέρη Βελέντζα, για τρεις ακόμα μεταγραφές ελεύθερων παικτών. Τη θέση του επιτελικού μέσου που αναζητείται πιθανότατα θα καταλάβει ο 24χρονος Βραζιλιάνος Γκέγκε, ο οποίος έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα, έχει συζητήσει με την ομάδα και, αν όλα κυλήσουν ομαλά, πολύ πιθανό να υπογράψει με την αθηναϊκή ΠΑΕ.

Ακόμα ένας παίκτης που αναμένεται ότι ακόμα και σήμερα θα ολοκληρώσει την μετακίνησή του είναι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Βάρκας.