Ολυμπιακός: Μείωση στο μισό (15 μέρες) της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Η απαγόρευση εισόδου του Αβραάμ Παπαδόπουλου στα γήπεδα από ένας μήνας μειώθηκε σε 15 μέρες μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Στις 5.000 ευρώ το πρόστιμο του παλαίμαχου αμυντικού, 3000 καλείται να πληρώσει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Μείωση στο μισό (15 μέρες) της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Τόπο έπιασε η έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή του Αβραάμ Παπαδόπουλου για όσα συνέβησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην αναμέτρηση με τον Άρη (2-1 υπέρ των Θεσσαλονικέων).

Αρχικά ο γενικός αρχηγός των Πειραιωτών είχε τιμωρηθεί με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου σε γήπεδο και αποδύτηρια, αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης τον είχε αποβάλλει για απώθηση.

Ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και τα αποδυτήρια στον παλαίμαχο αμυντικό για 15 ημέρες, στον οποίο επέβαλε επίσης και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, ενώ άλλα 3.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά με την τιμωρία οι 15 μέρες τιμωρίας έχουν παρέλθει , συνεπώς ο Παπαδόπουλος δηλώνει ξανά παρών στα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό. Επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (όπως και πρωτοβαθμίως) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες».