Ολυμπιακός: Πλάνο με Σωκράτη - Ντόι στην Λεωφόρο, πιθανότατα πάγκο ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά ο Μίτσελ ετοιμάζει τους Παπασταθόπουλο και Ντόι για τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Πλάνο με Σωκράτη - Ντόι στην Λεωφόρο, πιθανότατα πάγκο ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα κάνει μεγάλο αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Λεωφόρου και ο Σενεγαλέζος στόπερ πιστεύει ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Εντούτοις, ο Μίτσελ φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα παρατάξει κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό δεν είναι άλλο από το να πάει με τους Παπασταθόπουλο και Ντόι που μέχρι στιγμής δείχνουν να συνεργάζονται μια χαρά.

Σίγουρα το τοπίο για την ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσει μετά το παιχνίδι με τη Ναντ (3/11) και ανάλογα με τους παίκτες που θα αγωνιστούν κόντρα στους Γάλλους.

Σε πρώτη φάση, όμως, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, οι Παπασταθόπουλος και Ντόι δύσκολα δεν θα βρεθούν δίπλα-δίπλα στο ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (6/11, 19.30).

Ο δε Μπα το πολύ-πολύ να βρεθεί στον πάγκο και οι πιθανότητες είναι στο 50-50 για το αν θα τα καταφέρει ή όχι. Για το ματς με τη Ναντ δεν υπολογίζεται, γιατί ούτως ή άλλως ακόμη και απολύτως υγιής να ήταν, κουβαλάει την τιμωρία από την κόκκινη που δέχτηκε στο Φράιμπουργκ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ωστόσο, ο Μίτσελ θα ήθελε να τον έχει έστω στον πάγκο στην Λεωφόρο και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Αφρικανός στόπερ, προκειμένου να αποτελέσει μία έξτρα λύση για τα μετόπισθεν στο «ντέρμπι αιωνίων».