Ολυμπιακός: Θα αποφασίσουν Μίτσελ και Χάμες

Η Κολομβία έχει φιλικό με την Παραγουάη στις ΗΠΑ πριν από το Μουντιάλ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι υποχρεωμένος να αφήσει τον Χάμες Ροντρίγκες. Θα υπάρξει συνεννόηση όταν έρθει η ώρα. 

Ολυμπιακός: Θα αποφασίσουν Μίτσελ και Χάμες

Οι εμφανίσεις του Χάμες Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό προκαλούν ενθουσιασμό και στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας, το οποίο δεν είναι και στα καλύτερά του από τη στιγμή που η Εθνική δεν θα λάβει μέρος στο επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η ομοσπονδία της Κολομβίας έχει κλείσει φιλικό αγώνα στις ΗΠΑ με την Παραγουάη μία ημέρα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν είναι μέσα σε ημερομηνίες που ορίζει η FIFA για το καλεντάρι των εθνικών ομάδων για φιλικούς αγώνες.

Όπως αναφέρουν στην Κολομβία, ο Μίτσελ θέλει να έχει μαζί του τον Χάμες στην προετοιμασία που θα γίνει για το δεύτερο μισό της σεζόν και θα υπάρξει συζήτηση για το αν ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το φιλικό, κάτι που αναφέρουν ότι δεν είναι υποχρεωτικό για το σύλλογο και τον παίκτη. Είναι όμως νωρίς για τέτοιες αποφάσεις, καθώς τώρα προέχουν άλλα για τον Ολυμπιακό, τον Μίτσελ και τον φορμαρισμένο σούπερ σταρ.