Γκρέι: «Καμία δικαιολογία, πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εύκολα γκολ»

Ο σκόρερ του Άρη, Αντρέ Γκρέι στο 1-1 με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του, αλλά και στην γκολάρα που σημείωσε.

Γκρέι: «Καμία δικαιολογία, πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εύκολα γκολ»

Ο Αντρέ Γκρέι πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στο ματς του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ (1-1), το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα του.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός τόνισε στις δηλώσεις του:

Για το γκολ του: «Ήταν θέμα ενστίκτου. Η μπάλα πήγε ψηλά και θεώρησα ότι αφού είμαι με πλάτη έπρεπε να κάνω αυτή τη κίνηση. Ίσως είναι από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, η ουσία όμως ήταν να πάρουμε τη νίκη η οποία δεν ήρθε. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο σημερινό ματς αναφορικά με το σκοράρισμα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες γύρω από την περιοχή του ΟΦΗ, δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Για το ότι ο Άρης ξαναβρέθηκε πίσω στο σκορ: «Πρέπει να λύσουμε και το θέμα του να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ πρώτοι, δεχόμαστε εύκολα τέρματα. Δεν είναι θέμα ατομικής ποιότητας, λάθους ενός παίκτη ή πρόβλημα της άμυνας, πρέπει να το λύσουμε όλοι μαζί. Είναι στενάχωρο να φεύγει ο κόσμος λυπημένος από το γήπεδο, πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των οπαδών και να βελτιωθούμε».