Ολυμπιακός: Ο ρυθμιστής Ιν Μπομ και η προσωπικότητα ενόψει ντέρμπι

Ο Ιν Μπομ είναι η κορυφαία φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού που ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει ανάγκη την εξυπνάδα του, αλλά την προσωπικότητα άλλων συμπαικτών του.

Ολυμπιακός: Ο ρυθμιστής Ιν Μπομ και η προσωπικότητα ενόψει ντέρμπι

Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα τη νίκη επί της Λαμίας. Γι' ακόμα ένα ματς αποδείχτηκε ότι οι παίκτες με ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ του αρκούν για να ξεκλειδώσουν άμυνες όπως της Λαμίας.

Το συγκρότημα από τη Φθιώτιδα είχε μπλοκάρει την ομάδα του Πειραιά, αλλά η εξυπνάδα που έχει ο Ιν Μπομ και η ποιότητα του Χάμες αρκούσαν για να γίνει το 1-0 και κάπου εκεί το νερό μπήκε στ' αυλάκι. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρία ματς πολύ σημαντικά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εάν τα πάρει όλα τότε βάζει μπουρλότο στην κούρσα για τον τίτλο.

Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι πως αποδείχτηκε γι' ακόμα μία φορά ότι ο Ιν Μπομ είναι ο απόλυτος ρυθμιστής του παιχνιδιού του. Είναι ίσως η σημαντικότερη και καλύτερη μεταγραφή που έκανε φέτος η ομάδα του Πειραιά. Όταν ανεβάζει στροφές ο Νοτιοκορεάτης αλλάζει η εικόνα του Ολυμπιακού.

Είναι τρομερός χειριστής της μπάλας και με πολύ γρήγορη σκέψη. Η μπαλιά του στο γκολ του Χάμες είναι μαγική, αλλά για να μπει η μπάλα στα δίχτυα χρειάζεται και ένας παίκτης μεγάλης κλάσης όπως ο Κολομβιανός.

Ξεκάθαρα, όμως, όλο το θέμα για τον φετινό Ολυμπιακό είναι ο Ιν Μπομ και ο Εμβιλά. Δύο παίκτες που του αλλάζουν όλη την εικόνα. Ο Γάλλος έχει την προσωπικότητα που χρειάζεται κάθε ομάδα και με τη Λαμία φαινόταν ότι έλειπε η ηγετική του παρουσία στη μεσαία γραμμή.

Όπως και να 'χει οι πρωταθλητές έχουν μπροστά τους το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και σε αυτό το ματς έχουν ανάγκη από παίκτες με το μυαλό του Ιν Μπομ και την προσωπικότητα των Εμβιλά και Ελ Αραμπί. Τον τελευταίο το βλέπεις να παίζει με τη Λαμία και απορείς πως είναι δυνατόν να αμφισβητείται.