Ολυμπιακός: Φόβοι για θλάση ο Βαλμπουενά, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπα για Παναθηναϊκό

Με πρόβλημα στον προσαγωγό αποχώρησε ο Βαλμπουενά (πιθανότατα θλάση) και με διάστρεμμα ο Μπα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λαμία. Δύσκολα ο Σενεγαλέζος θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (6/11, 19.30).

Ολυμπιακός: Φόβοι για θλάση ο Βαλμπουενά, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπα για Παναθηναϊκό

Κι άλλα προβλήματα βγήκαν για τον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε τραυματιστεί στο Φράιμπουργκ και η συμμετοχή του στο ματς με το «τριφύλλι» μόνο σίγουρη δεν είναι, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι να χάσει τη συγκεκριμένη «μάχη».

Στο ματς με την Λαμία, όμως, προέκυψαν άλλα δύο σοβαρά προβλήματα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποχώρησε με μυικές ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιού ισχίου και οι υπάρχει φόβος για θλάση, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να μείνει εκτός για 10-15 μέρες.

Ο δε Ουσεϊνού Μπα που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 11’, έχει υποστεί διάστρεμμα ποδοκνημικής αριστερά και θα φανεί οριστικά κλινικά και απεικονιστικά πόσο θα είναι το διάστημα απουσίας του από τη δράση. Με τα έως τώρα δεδομένα, οι πιθανότητες για να βρεθεί στο ντέρμπι της Λεωφόρου είναι συντριπτικά εναντίον του.