Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 2-0 με την Λαμία

Οι ποιοτικές ενέργειες του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και η απόδοση του Χουάνγκ και Μπιέλ ξεχώρισαν από τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί της Λαμίας. Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 2-0 με την Λαμία

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά κατά διαστήματα και νίκησε 2-0 την Λαμία με τον Χάμες Ροντρίγκες να δείχνει ξανά την κλάση του και τους Μπιέλ και Χουάνγκ να οδηγούν την ομάδα του Πειραιά. Προσαρμόζεται ο δυναμικός Σαμασέκου που έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα.

Η κριτική των παικτών του Μίτσελ στον αγώνα με την Λαμία

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Λίγες φορές χρειάστηκε να επέμβει αν και η Λαμία είχε προσπάθειες στην περιοχή του, στην πλειονότητά τους άστοχες.

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΑΒΙΛΑ: Δεν έκανε τη διαφορά επιθετικά, σταθερός αμυντικά

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Ξεκίνησε με καλή διάθεση και προσπάθειες, αλλά είχε την ατυχία του τραυματισμού από το μαρκάρισμα του Γιακουμάκη και αντικαταστάθηκε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΪ: Ξανά στην ενδεκάδα, με καλές στιγμές και κάποια λάθη. Όλο και ανεβαίνει. Εξαιρετική η μπαλιά του στο δεύτερο γκολ προς τον Μπακαμπού στο χώρο.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Είχε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά και πολλές παρεμβάσεις όταν ο Σιμόν ή ο Νούνιες έβγαιναν από την πλευρά του.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Στην πρώτη του παρουσία στην ενδεκάδα θέλησε το χρόνο του για να προσαρμοστεί. Είναι πάρα πολύ καλός σε τοποθετήσεις και δυναμικά κοψίματα. Και το έδειξε.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Όποτε ανέβαζε ρυθμό ανέβαινε όλος ο Ολυμπιακός. Πέρασε κάποιες εξαιρετικές πάσες, μία από αυτές στο γκολ του Χάμες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Λίγες επιτυχημένες προσπάθειες επιθετικά, αρκετό τρέξιμο και κάποια λάθη.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Ποιότητα εκτός δεδομένων ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο για το σπάνιο γκολ που πέτυχε. Ήταν πολύ ανεβασμένος και σε δυνάμεις, κάτι που φάνηκε με τη μαχητικότητά του σε πολλές φάσεις.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Ο κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο, όχι τόσο πολύ κινητικός στο δεύτερο μέρος. Το καλύτερό του ματς στα άκρα, πήγε να βάλει γκολ όπως στο Αγρίνιο, είχε πάρα πολλά κλεψίματα που έβγαλαν φάσεις.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Στο ενεργητικό του το ωραίο γκολ με παλικαρίσια κίνηση και ιδανικό πλασέ. Όχι πολλά άλλα πράγματα πέραν κάποιων συνεργασιών, ενώ βοήθησε αμυντικά με πολλές αποκρούσεις σε στατικές φάσεις.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλή παρουσία αν και χρειάστηκε να μπει νωρίς στο ματς. Σταθερός και δυναμικός, έδωσε λύσεις και σε καίριες φάσεις.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Με το που μπήκε στο ματς έκανε αισθητή την παρουσία του με καλές ενέργειες, αλλά στη συνέχεια ένιωσε τις ενοχλήσεις και ουσιαστικά δε συμμετείχε.

ΜΑΡΣΕΛΟ: Σε ετοιμότητα ο Βραζιλιάνος με κάποιες κινήσεις κλάσης, σε επιθετικό και αμυντικό παιχνίδι. Τον περιμένει ο Ολυμπιακός για να δώσει πράγματα με βάση την τεράστια αξία του

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Δεν έπαιξε πολύ, μπήκε σε τρεις φάσεις αλλά θα μπορούσε να είχε καλύτερες επιλογές και όχι κάποιες εξεζητημένες.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στη θέση του Μπακαμπού και είχε δύο ευκαιρίες για να βάλει γκολ και να συνεχίσει την παράδοση απέναντι στην Λαμία. Είναι σε καλή κατάσταση και φαίνεται ξεκάθαρα.