Μίτσελ: Ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια

Ο Μίτσελ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του για την επόμενη μέρα αμέσως μετά την ισοπαλία με την Φράιμπουργκ.

Μίτσελ: Ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ευρώπη με σκληρό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης (27/10) στο Φράιμπουργκ και όπως είναι λογικό, το ηθικό των «ερυθρόλευκων» παικτών ήταν καταρρακωμένο.

Απογοητευμένοι και αμίλητοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναλογίζονταν πώς χάθηκε η νίκη μέσα από τα χέρια τους με το τέρμα που δέχθηκαν στις καθυστερήσεις.

Μόλις ο Μίτσελ μπήκε στα αποδυτήρια κατάλαβε την πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι παίκτες του και αμέσως ανέλαβε δράση θέλοντας να ανυψώσει ξανά το ηθικό τους.

Έσφιξε τις γροθιές του και προσπάθησε να εμφυσήσει στους «Πειραιώτες» το μήνυμα πως αυτή η ισοπαλία είναι απλώς το ξεκίνημα για μια νέα, καλύτερη ημέρα.

«Είμαι περήφανος για ό,τι κάνατε σήμερα (την Πέμπτη) εδώ. Μην σκύβετε το κεφάλι. Να είστε χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξατε, για τον χαρακτήρα που βγάλατε στο γήπεδο. Δείξατε σήμερα τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός.

Είναι μια κακή ημέρα, ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλούς στόχους, τους οποίους πρέπει να πετύχουμε. Πάμε τώρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πάμε να δείξουμε σε όλους πως αυτή μας η εμφάνιση είναι ένα μήνυμα. Μην το βάζετε κάτω, μην απογοητεύεστε.

Πάμε για τους επόμενους στόχους. Πιστεύω σε εσάς. Και θα τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού, «χρωματισμένα» από μια κινητήριο ένταση στην φωνή του.

Τέλος, ο Μίτσελ γνωστοποίησε στους ποδοσφαιριστές του πως στην τελευταία προπόνηση ενόψει του ματς με την Λαμία (30/10, 16:00, Cosmote Sport 1 HD) θα συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και όχι μόνο όσοι θα είναι στην αποστολή όπως συνήθιζε μέχρι τώρα.