Ολυμπιακός: Θλάση ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υπέστη νέα θλάση στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις σημερινές (28/10) εξετάσεις και πλέον ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ξεκινάει αγώνα δρόμου για την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Θλάση ο Γκάρι Ροντρίγκες

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν και ο Γκάρι Ροντρίγκες υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδας υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι δεν απέφυγε μία ακόμα θλάση κι έτσι θα μείνει εκτός δράσης σε μία στιγμή που είχε βρει ρυθμό.

Το τελευταίο διάστημα ο Αφρικανός είχε βρει ρυθμό και ο Μίτσελ τον υπολόγιζε πολύ έχοντας τον σε μεγάλη εκτίμηση. Πρόκειται άλλωστε για έναν εξτρέμ που έχει όλα τα στοιχεία τα οποία ζητάει ο Ισπανός προπονητής.

Είναι δεδομένο πως ο Γκάρι θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τη Λαμία, το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Ναντ για το Europa League, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Ροντρίγκες ξεκινάει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Γκάρι αναφέρει:

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υποβλήθηκε σε Απεικονιστικο έλεγχο και εντοπίστηκε μια ήπια κάκωση δικεφάλου μηριαίου μυός αριστερά. Ο παίκτης έχει ήδη αρχίσει να υποβάλλεται άμεσα σε επιθετική φυσικόθεραπευτική αγωγή από το ιατρικό team της ομάδας μας και σε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Η βαρύτητα του τραυματισμού του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Θα επανεκτιμάται καθημερινά η κατάσταση του. Με Λαμία προφανώς θα προστατευτεί.