Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το όνειρο μου και όλων των ΑΕΚτζήδων»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για την Opap Arena τονίζοντας πως εκπλήρωσε το όνειρο του.

Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το όνειρο μου και όλων των ΑΕΚτζήδων»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στο Feel Good Radio 104.9 για την Opap Arena και δήλωσε περήφανος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων, φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι», είπε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και συνέχισε: «Η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Όνειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε: «Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε. Έχουμε φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι, πρότυπο και πρέπει τώρα και οι νέοι μας να το διαφυλάξουν, να το προσέξουν και να παραμείνει πάντα έτσι όμορφο όπως το παραδίδουμε», σχολίασε.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει μόνο νίκες από την ημέρα που μπήκε στο νέο της γήπεδο είπε: «Το γήπεδο δίνει πάντα την δική του δυναμική αλλά έχουμε και καλή ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια παίζαμε σε αυτό το Νταχάου εκεί , ούτε να το ακούω δεν θέλω αυτό το γήπεδο. Το άχαρο το ψυχρό ΟΑΚΑ. Αλλά τώρα έχουμε το γήπεδο μας, έχουμε και την δεύτερη έδρα μας στα Σπάτα αν χρειαστεί, οπότε βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον».