ΠΑΟΚ: Ανησυχία με Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς

Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στον ΠΑΟΚ και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (30/10) για το πρωτάθλημα κρίνεται αμφίβολη.

ΠΑΟΚ: Ανησυχία με Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή τόσο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς όσο και του Ομάρ Ελ Καντουρί στο Κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική της Super League.

Αμφότεροι δεν κατάφεραν να μπουν στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας και ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Τετάρτη (26/10) ήταν μία μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο και σκληρή δουλειά για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου που συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι που είχαν να κάνουν με την κυκλοφορία της μπάλας και το passing game. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις πάνω στην ανάπτυξη από την άμυνα αλλά και την πίεση ψηλά, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έκαναν πρακτική εφαρμογή μέσα από δίτερμα.

Οι Μάριος Τσαούσης, Λευτέρης Λύρατζης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκαναν θεραπεία, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο. Μόνος του δούλεψε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Την Πέμπτη (27/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».