Βαμπέτα: «Να πάρει τον Χάμες στην θέση του Σκάρπα η Παλμέιρας»

Το θέμα της αποχώρησης του Σκάρπα από την Παλμέιρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Βραζιλία με τον θρύλο της «σελεσάο», Βαμπέτα, να προτείνει στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να κινηθεί για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. 

Βαμπέτα: «Να πάρει τον Χάμες στην θέση του Σκάρπα η Παλμέιρας»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος μετρώντας 12 γκολ και 14 ασίστ φέτος και μετράει αντίστροφα για το πρώτο του μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη. Ενώ όπως είναι λογικό, ήδη στην Παλμέιρας βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Έτσι, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 με την Βραζιλία, Βαμπέτα πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα και κάνοντας την δική του πρόταση για το ποιος μπορεί να αποτελέσει άξιο αντικαταστάτη για τον Σκάρπα.

Συγκεκριμένα, ο Βαμπέτο κατονόμαστε τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού ως τον ιδανικό για να αντικαταστήσει τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό στο ρόστερ του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαμπέτο:

«Έβλεπα το παιχνίδι ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Λίβερπουλ, και είδα ότι οι παίκτες είπαν ότι απλώς περιμένουν να έρθει ο Σκάρπα γιατί θα τους δίνει ασίστ.

Φεύγει ο Σκάρπα, γιατί η Παλμέρας δεν παίρνει τον Χάμες Ροντρίγκες; Αυτός εξακολουθεί να παίζει και να κάνει τη διαφορά»

Ο Χάμες Ροντρίγκες μετρά ένα γκολ και δύο ασίστ σε τέσσερις αγώνες με την φανέλα του Ολυμπιακού ενώ κοστολογείται στα 13 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.de.