Ολυμπιακός: Ίσως προφυλαχθεί και με Λαμία ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα ταξιδέψει στο Φράιμπουργκ και πιθανότατα δεν θα παίξει ούτε στο ματς του Ολυμπιακού με την Λαμία την Κυριακή (30/10, 16.00).

Ολυμπιακός: Ίσως προφυλαχθεί και με Λαμία ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν τα κατάφερε τελικά, καθώς η σύσπαση στο δικέφαλο που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ στην Γερμανία για το Europa League (27/10, 22.00).

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο πολύπειρος στόπερ ενδέχεται να προφυλαχθεί και από το ματς της Κυριακής (30/10, 16.00) κόντρα στην Λαμία στο Καραϊσκάκη για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Το γεγονός ότι μετά την Λαμία ακολουθούν τα παιχνίδια με τη Ναντ, που ανάλογα με τα αποτελέσματα της προσεχούς Πέμπτης (27/10) μπορεί να εξελιχθεί σε «τελικό», αλλά και το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό στις 6 Νοεμβρίου, είναι λογικό ο Μίτσελ να σκέφτεται πολύ σοβαρά να προφυλάξει τον Σωκράτη ακόμα και στο ενδεχόμενο που θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Κατά τ’ άλλα, ο Παπασταθόπουλος πρόλαβε πιο σοβαρό τραυματισμό. Μόλις κατάλαβε τη μικροενόχληση στο ματς με τον Παναιτωλικό, αμέσως γύρισε προς τον πάγκο και έκανε νόημα για αλλαγή. Αν έμενε λίγο ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, τότε κινδύνευε να πάθει θλάση. Η σύσπαση δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά είναι ικανή αυτή τη στιγμή να του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με την Φράιμπουργκ, στο οποίο φυσικά θα ήταν υπερπολύτιμος. Μην ξεχνάμε ότι γνωρίζει πολύ καλά και την ατμόσφαιρα των γερμανικών γηπέδων.