Παναθηναϊκός: Έχει ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Αϊτόρ

Φαίνεται πως ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ δεν επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, κάτι το οποίο έχει κάνει ήδη σύμφωνα με πληροφορίες.

Παναθηναϊκός: Έχει ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Αϊτόρ

Αναμφίβολα η είδηση του Σαββατοκύριακου στον «μικρόκοσμο» της Super League είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ που θα τον κρατήσει πιθανότατα εκτός πλάνων του Παναθηναϊκού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ισπανός εξτρέμ διένυε μια εξαιρετική χρονιά με τον Παναθηναϊκό έχοντας σκοράρει 8 γκολ και έχοντας μοιράσει δύο ασίστ. Το ζήτημα για τους «πράσινους» ήταν πως ο Αϊτόρ βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα μπορούσε να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα ήθελε από τον Ιανουάριο.

Έτσι, στο «τριφύλλι» ήταν ειλημμένη η απόφαση να προσφέρει στον 26χρονο κυνηγό νέο συμβόλαιο. Μια απόφαση η οποία δεν άλλαξε παρά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταθέσει την πρότασή του στον ατζέντη του Αϊτόρ, Άλμπερτ Μποτίνες, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για πρόταση ανανέωσης τριών ετών από τον Παναθηναϊκό.