«Σεφτέ» στις νίκες με 10 παίκτες ο Λεβαδειακός (1-0)

Η ομάδα της Λιβαδειάς πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περίπου 25 λεπτά στο φινάλε.

«Σεφτέ» στις νίκες με 10 παίκτες ο Λεβαδειακός (1-0)

Παρότι βρισκόμαστε πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, ο Λεβαδειακός και ο Απόλλων Σμύρνης συγκαταλέγονται ήδη από πολλούς στις ομάδες που θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία, συνεπώς η μεταξύ τους σύγκρουση το βράδυ της Δευτέρας (3/9) είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο γηπεδούχος Λεβαδειακός με 1-0, ξεπερνώντας μάλιστα και τις αντιξοότητες που του παρουσιάστηκαν στον αγώνα για να πάρει τους πρώτους βαθμούς της σεζόν. Στο 67' ο Κρνέτα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, έστω όμως και με αριθμητικό μειονέκτημα οι Βοιωτοί σκόραραν στο 73' με τον Μαρκόφσκι.

Ο Απόλλων προσπάθησε να πιέσει, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Επασί δήλωσε «παρών», με την ομάδα της Λιβαδειάς να βάζει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο... σακούλι της, την ώρα που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» -με υπηρεσιακό τεχνικό τον Λευτέρη Βελέντζα- παρέμεινε άποντη για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-0

Σκόρερ: 73' Μαρκόφσκι

Διαιτητής: Μανούχος

Κίτρινες κάρτες: Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Γιακουμάκης - Κοντοές, Ναδάλες

Κόκκινες κάρτες: 68' Κρνέτα (απευθείας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Όμο, Νανγκίς (72' Καραχάλιος), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Κρνέτα, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (84' Σαβαντόγκο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Κύργιας, Λούκιτς, Κοντοές (86' Ελ Χέλβε), Κονέ (77' Σικαμπάλα), Ζοάο Πέδρο (62' Ντούρσο), Μάντζιος, Μπεντινέλι, Τριάδης.