Παναθηναϊκός: Στη Βαρκελώνη θα χειρουργηθεί ο Αϊτόρ

Ο Ισπανός άσος του Παναθηναϊκού θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στη Βαρκελώνη για να χειρουργηθεί μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο παιχνίδι με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Στη Βαρκελώνη θα χειρουργηθεί ο Αϊτόρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ – ΜΠΕ, στο “Instituto Cugat” της Βαρκελώνης, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα την επέμβαση αποκατάστασης της ολικής ρήξης πρόσθιου χιαστού, που υπέστη στον αγώνα που έδωσε ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή (23/10) κόντρα στον Άρη.

Μετά την επιβεβαίωση της “ζημιάς” που υπέστη, ο 26χρονος εξτρέμ του “τριφυλλιού” (και κορυφαίος παίκτης στο πρώτο τρίμηνο της εφετινής Super League), ζήτησε απ’ την πρώτη στιγμή να κάνει την επέμβαση στην πατρίδα του και δη σε έναν εκ των κορυφαίων χειρουργών-ορθοπεδικών του κόσμου, τον Dr. Ραμόν Κουγάτ.

Όλο αυτό το συζήτησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ήταν στο πλευρό του απ’ την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του και συμφώνησαν να γίνει το χειρουργείο εκεί που θα αισθανόταν κι ο ίδιος μεγαλύτερη “ασφάλεια”.

Στην προκειμένη περίπτωση άλλωστε, είναι πολύ βασικό κομμάτι η ψυχολογία του ίδιου του ποδοσφαιριστή κι ο Παναθηναϊκός ήταν σύμφωνος με το να γίνει η επέμβαση εκτός Ελλάδας.