Αλμέιδα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων»

Το γεγονός ότι οι φίλοι της ΑΕΚ φώναξαν για πρώτη φορά το όνομα του σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ματίας Αλμέιδα από την συνέντευξη Τύπου.

Αλμέιδα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων»

Στην καλή εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα από τη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στο Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε πως δεν αποτελεί δικαιολογία η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ δήλωσε ευγνώμων που έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόδοση της ομάδας του: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά, όμως ένιωθα ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Διορθώσαμε κάποια στοιχεία που βλέπαμε στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές να τα κάνουν και φτάσαμε στη νίκη, κάνοντας κυρίως απλά πράγματα».

Για τον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου της Λειβαδιάς: «Δεν θεωρώ ότι ήταν πρόβλημα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δε θέλω να το βάλω σαν δικαιολογία. Σίγουρα όποιος έπαιζε μπάλα μικρός δεν έπαιζε σε συνθετικό χορτάρι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει απλά να μπαίνεις και να παίζεις».

Για το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να διασκεδάζει, βλέποντας μια ομάδα ανταγωνιστική και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να συνεχιστεί αυτό. Το μόνο που θα πω είναι… μακάρι».