Η υπόκλιση του Βαλμπουενά στον Ριμπερί (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Φρανκ Ριμπερί που αποφάσισε στα 39 του να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η υπόκλιση του Βαλμπουενά στον Ριμπερί (pic)

Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Φρανκ Ριμπερί υπήρξαν συμπαίκτες σε Μαρσέιγ και Εθνική Γαλλίας. Η απόφαση του Ριμπερί να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 39 του, είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του άσου του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλησε να του στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα.

«Συγχαρητήρια για την καριέρα σου Φρανκ. Ήταν χαρά και μεγάλη περηφάνια που εξελίχθηκα δίπλα σου και μοιραστήκαμε μαζί μεγάλες στιγμές στη Μαρσέιγ και στους «μπλε» (σ.σ. εννοεί την Γαλλία). Σου εύχομαι τα καλύτερα στη νέα σου ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter ο Βαλμπουενά.

Ο Ριμπερί ήταν ένα μεγάλο «πειραχτήρι» και ο Βαλμπουενά είχε πέσει αρκετές φορές «θύμα» στις πλάκες του.

Μια φορά σε μία προπόνηση είχε αντικαταστήσει το αυτοκίνητο του Βαλμπουενά με ένα άλλο μικρότερο όχημα και αντιλαμβάνεστε την έκπληξη του νυν άσου του Ολυμπιακού, όταν δεν είδε το αμάξι του στη θέση που το πάρκαρε.

Επίσης, ο Ριμπερί μετά από μία προπόνηση είχε βάλει στο εσώρουχο του Ματιέ μία θερμαντική αλοιφή, ο Βαλμπουενά το φόρεσε δίχως να πάρει χαμπάρι τι του είχε σκαρώσει ο πρώην συμπαίκτης του, μπήκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο και στη μέση του αυτοκινητόδρομου σταμάτησε για να βγάλει το εσώρουχό του, καθώς τον είχε... κάψει η κρέμα!