Ολυμπιακός: Σχεδόν τρεις εβδομάδες με ενοχλήσεις στο ισχίο ο Σισέ, τι συμβαίνει ενόψει Φράιμπουργκ

Ο Παπέ Σισέ έπαιξε τελευταία φορά στο 0-3 με την Καραμπάγκ και έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από την ημέρα που διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στο ισχίο.

Ολυμπιακός: Σχεδόν τρεις εβδομάδες με ενοχλήσεις στο ισχίο ο Σισέ, τι συμβαίνει ενόψει Φράιμπουργκ

Μετά το 0-3 του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη, ο Παπέ Σισέ δεν έχει ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα! Είχε ταξιδέψει κανονικά στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά δεν αγωνίστηκε λεπτό.

Πολλά έχουν ακουστεί από την ημέρα που άνοιξε το «διάλογο» με την εξέδρα και τη «συγγνώμη» που ζήτησε μία μέρα μετά την ήττα από τους Αζέρους στο Φάληρο.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες, ο Σισέ παραπονιέται για ενοχλήσεις στο ισχίο. Ακόμα και στο ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν, ο Σενεγαλέζος αμυντικός είχε πάει ουσιαστικά για να συμπληρώσει τυπικά την αποστολή, αφού και τότε εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις. Οπότε, δεν επρόκειτο τότε να βοηθήσει την ομάδα του στο «Tofiq Bahramov».

Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα συμβεί ενόψει Φράιμπουργκ και αν υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί. Ο Σισέ από τη στιγμή που εδώ και τρεις εβδομάδες παραπονιέται ότι πονάει στο ισχίο, είναι λογικό να μην έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα και ειδικά σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός ψάχνει εναγωνίως για στόπερ.

Ας βρεθεί πρώτα στην αποστολή, κάτι που θα κριθεί από τις προπονήσεις που ακολουθούν, αλλά θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν θα καταφέρει να αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης (27/10, 22.00) στην Γερμανία.