Γκαρσία: «Ο Σαββίδης δέχεται απειλές, γι' αυτό οπλοφορεί»

Σε απίστευτες δηλώσεις προέβει ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος υπογράμμισε πως ο Ιβάν Σαββίδης δέχεται απειλές και δικαίως οπλοφορεί, ενώ χαρακτήρισε ψεύτη και κατευθυνόμενο από τον Ολυμπιακό τον Μανόλο Χιμένεθ. 

 

Γκαρσία: «Ο Σαββίδης δέχεται απειλές, γι' αυτό οπλοφορεί»

«Βόμβες» εξαπέλυσε ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας σε ισπανικό μέσο.

Ο Ουρουγουανός παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, ενώ αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ιβάν Σαββίδης είχε όπλο στην κατοχή του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ: "Το θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά, είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδικίας. Το έζησα ως παίκτης. Είδα πως παίρνουν τα πρωταθλήματα, το είδα με τα μάτια μου.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, υπάρχει μια ηγεμονία των ομάδων της Αθήνας εδώ και 20 χρόνια. Ένας διαιτητής που χάσαμε σε ένα ντέρμπι, τιμωρήθηκε για πέντε μήνες και τώρα σφυρίζει ξανά σε παιχνίδια".

Στη συνέχεια, είπε: "Δεν θέλουν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι ο Χιμένεθ κάνει λάθος, είτε λέει ψέματα ή τον κατευθύνει ο Ολυμπιακός".

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, είπε: "Είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, δέχεται καθημερινά απειλές. Γι΄ αυτό και οπλοφορεί".