Λάζαρος-Ποντένσε: «Φτερά» που απογειώνουν τον Ολυμπιακό

Από τα πρώτα κιόλας ματς οι Πειραιώτες φαίνονται πολύ πιο δυνατοί στα άκρα της επίθεσης τους με Λάζαρο και Ποντένσε να κάνουν τη διαφορά.

Λάζαρος-Ποντένσε: «Φτερά» που απογειώνουν τον Ολυμπιακό

Ήταν πολλά τα θέματα που… βασάνισαν πέρσι τον Ολυμπιακό. Μία ομάδα που της έλειπαν αρκετά και φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να χτιστεί σε άλλες βάσεις. Ένας Ολυμπιακός πολύ προσεχτικά χτισμένος και με κινήσεις που έχουν λογική. Σημαντικό πρόβλημα για τους Πειραιώτες την περασμένη σεζόν ήταν οι εξτρέμ.

Οι ακραίοι επιθετικοί που δεν βοηθούσαν στο σκοράρισμα και στη δημιουργία φάσεων. Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο το πλήρωσε κιόλας ο Ολυμπιακός. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα της ο Ολυμπιακός βλέπει ήδη μία πολύ σημαντική αλλαγή όσον αφορά στα «φτερά» του.

Έχει δύο ποδοσφαιριστές που του δίνουν τα γκολ, έχουν το απρόβλεπτο και παράλληλα βγάζουν και προσωπικότητα στο γήπεδο. Ξεκινώντας από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο βγάζει μία άλλη αύρα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει τη στόφα του ηγέτη και το αισθάνονται αυτό και οι συμπαίκτες του και ο κόσμος. Ο Λάζαρος σε αυτό το πρώτο «πακέτο» αγώνων έχει στο ενεργητικό του 5 γκολ. Είναι ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες στο ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό και ήδη αποδεικνύει ότι είναι μία πολύτιμη προσθήκη.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε από την πλευρά του έδειξε από τα πρώτα ματς ότι είναι ποδοσφαιριστής πολύ υψηλής ποιότητας. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, όμως, είχε ανοίξει μεγάλη κουβέντα για τα τελειώματα του. Ο Πορτογάλος σκόραρε στην Αγγλία, σκόραρε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από τη στιγμή που μπήκε και αυτός στον χορό των γκολ ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του. Γκολ θα μπορούσε να πετύχει και ο Φετφατζίδης με τον ΠΑΣ, αλλά στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ήδη από τα πρώτα ματς φαίνεται μία πολύ μεγάλη αλλαγή στα «φτερά» του Ολυμπιακού και περιμένουμε και την ενσωμάτωση του Ματίας Ναουέλ στην ομάδα.