Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Θρίαμβος Ολυμπιακού στο ντέρμπι, 3-0 τον Παναθηναϊκό!

Η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού πήρε σπουδαία νίκη με το εμφατικό 3-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League!

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Θρίαμβος Ολυμπιακού στο ντέρμπι, 3-0 τον Παναθηναϊκό!

Τη... φρενήρη πορεία τους συνέχισαν και απέναντι στον Παναθηναϊκό οι Έφηβοι του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με σκορ 3-0 τους «πράσινους» στους Τράχωνες και έκαναν το «πέντε στα πέντε» στο φετινό πρωτάθλημα Κ17 της Super League!

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έβαλε τις βάσεις για το μεγάλο διπλό από το α' κιόλας ημίχρονο, καθώς στο 14' ο Δαρβίρας άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ στο 26' ο Κωστούλας έγραψε το 0-2 ύστερα από ασίστ του Αλαφάκη.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Λίγδας στο 77', με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ουραγό ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική, έχοντας την ευκαιρία να τελειώσει με το απόλυτο την 1η Φάση του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ17: Ντέλλας, Σκαρλατίδης, Δουβίκας, Λιναρδάκης, Μερκούρης (61′ Καλοσκάμης), Αποστόλου (67′ Μπεβάρδος), Γεωργουλάκης, Τακεσιάν, Τσέλιος (78′ Σιάκκας), Μπρέγκου, Ρομάνο (67′ Τσατάλι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης, Πλιώνης, Δάμα, Τουφάκης (80′ Πλις), Φίλης, Λιατσικούρας (62′ Παυλάκης), Κωστούλας (80′ Σούφκα), Δραβίρας (58′ Λίγδας), Πνευμονίδης (80′ Κτένας).