Ατρόμητος - Βόλος 0-2: Για μεγάλα πράγματα οι «κυανέρυθροι»!

Ο Βόλος πέρασε και από το Περιστέρι με σκορ 0-2 απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος έχασε στο 26' τον Μουνίθ λόγω τραυματισμού.

Ατρόμητος - Βόλος 0-2: Για μεγάλα πράγματα οι «κυανέρυθροι»!

Τον... χαβά του συνέχισε ο Βόλος και το βράδυ του Σαββάτου στο Περιστέρι. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε δικαιότατα με σκορ 2-0 και έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πλησιάζοντας στο -4 τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, τον οποίο και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, όμως ο τραυματισμός του Μουνίθ στο 26' άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Οι Βολιώτες πήραν τον έλεγχο και «χτύπησαν» σε καίρια σημεία του αγώνα με... δράστες τους Ντέλετιτς και Πάολο Φερνάντεθ, «κλειδώνοντας» το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τη ροή του ματς στο 63', όταν ο Κλωναρίδης (ο οποίος φάνηκε να φεύγει από θέση οφσάιντ ύστερα από μπαλιά του Κούεν) είχε δοκάρι ύστερα από σουτ που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κλέιμαν, όμως πέραν αυτού δεν είχαν άλλη σοβαρή ευκαιρία στο β' μέρος...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ 0-2

Σκόρερ: 40' Ντέλετιτς, 54' Πάολο Φερνάντεθ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: 85' Μαυρομμάτης, 90' Έντερ Γκονθάλεθ – 45'+1' Σιέλης, 64' Μπαριέντος

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα Σουάρεθ Μαυρομμάτης Ντε Μποκ – Έντερ Γκονθάλεθ Κούεν (69’ Τζαβίδας) – Ροτάριου (46’ Ρομπάιγ) Μουνίθ (26’ λ. τρ. Φριντζόνσον) Κλωναρίδης – Κιάρτανσον.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο Σιέλης Εσκοβάλ Λούνα – Τσοκάνης Μπαριέντος – Ντέλετιτς (73’ Πίρινεν) Μεσκίδα (62’ Νοκέρ) Πάολο Φέρναντεθ – Οζέγκοβιτς (87’ Κούτσιας).