Αστέρας Τρίπολης: Αποδεκατισμένος στην Τούμπα

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής Μεταξάς δεν έχει στη διάθεση του αρκετούς παίκτες.

Αστέρας Τρίπολης: Αποδεκατισμένος στην Τούμπα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (23/10, 19:30). Η ομάδα της Αρκαδίας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα για τον αγώνα της Τούμπας.

Συγκεκριμένα ο Ηρακλής Μεταξάς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπαράλες, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρήξιμο στο γόνατο. Ο Ντομίνγκεθ υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ ο Ριέρα έχει ενοχλήσεις στον μηρό.

Εκτός είναι και ο Καστάνιο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ δεν θα παίξουν και οι Μπερτόγλιο, Βαλιέντε, Γκαρθία. Ακόμη ο Μεταξάς δεν έχει στη διάθεση του τον Άλβαρες που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Καρμόνα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στον προσαγωγό.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Πίτσου, Ηλ. Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.