Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ κόντρα στον Άρη οι «πράσινοι»

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Άρη. Μαζί του και οι Σπόραρ, Κώτσιρας αλλά όχι ο Κουρμπέλης.

Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ κόντρα στον Άρη οι «πράσινοι»

Στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης και θεραπεία ο Αλέξις Τρουιγιέ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθητε κανονικά και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ήταν αμφίβολος. Πλέον μένει να δούμε αν θα πάρει φανέλα βασικού ή αν μείνει στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Σαβιέρ και Καμπετσής.