Λάιντνερ: Τετ-α-τετ με Μίτσελ

Συνάντηση με τον Ντόρον Λάιντνερ στο γραφείο του είχε την Πέμπτη (20/10) ο Μίτσελ. Ζητά περισσότερα στον ανασταλτικό τομέα ο Ισπανός τεχνικός.

Λάιντνερ: Τετ-α-τετ με Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός την φετινή χρονιά έχει δει 40 ποδοσφαιριστές να παίζουν σε επίσημα παιχνίδια και ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να γίνει ο 41ος απόψε (19:30) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ένας από αυτούς τους 40 δεν είναι ο Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιούλιο όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει ούτε τον Κάρλος Κορμπεράν αλλά ούτε και τον Μίτσελ να του δώσει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Οι λόγοι ήταν διάφοροι. Αρχικά ο Ισραηλινός μπακ είχε σταθεί άτυχος με το θέμα του διαβατηρίου του το οποίο δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα ο Κορμπεράν δεν θεωρούσε πως η φυσική κατάσταση του Λάιντνερ δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο ενώ όταν ήρθε ο Μίτσελ εκείνος απουσίαζε με την Εθνική του ομάδα και όταν επέστρεψε είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο.

Πλέον ο 20χρονος αμυντικός έχει επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα όμως δεν έχει βρεθεί ούτε καν σε αποστολή του Ολυμπιακού.

Έτσι, ο Μίτσελ είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του το πρωί της Πέμπτης (20/10) στο γραφείο του προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τί μέλλει γενέσθαι. Αναλυτικές πληροφορίες δεν έχουν διαρρεύσει από το τί συζητήθηκε ωστόσο φαίνεται πως ο Ισπανός ζήτησε από τον Λάιντνερ να είναι πιο συνεπής στο ανασταλτικό κομμάτι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μίτσελ δεν έχει αποφασίσει το εάν και πότε θα εντάξει τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στα πλάνα του.