Λεβαδειακός: Εργασίες για νέο σύγχρονο αθλητικό κέντρο

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός γνωστοποίησε την συμφωνία με την ΕΠΣ Βοιωτίας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στον Άγιο Σπυρίδωνα, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για το νέο του αθλητικό κέντρο.

Λεβαδειακός: Εργασίες για νέο σύγχρονο αθλητικό κέντρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

"Η ομάδα μας εξελίσσεται, προχωράει, μεγαλώνει! Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ήρθε σε συμφωνία με την ΕΠΣ Βοιωτίας για την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης των εγκαταστάσεων στον Άγιο Σπυρίδωνα, όπου θα δημιουργηθεί ένα νέο σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να κοιτάει στο μέλλον και να κάνει βήματα μπροστά, «μεγαλώνοντας» διαρκώς. Αφού επέστρεψε τη φετινή σεζόν στη φυσική της θέση, η ομάδα μας ετοιμάζεται να μπει το προσεχές διάστημα και σε ένα νέο, σύγχρονο αθλητικό κέντρο, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις που επιτάσσει η εποχή.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός συνήψε συμφωνία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας για την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης των εγκαταστάσεων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Εκεί όπου θα δημιουργηθεί το νέο «σπίτι» του συλλόγου, υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Λεβαδειακού τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει ήδη ξεκινήσει τα έργα ανακατασκευής των γηπέδων, προκειμένου να τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας, αλλά και τις εργασίες για τις λοιπές εγκαταστάσεις που θα πλαισιώσουν το νέο αθλητικό κέντρο του συλλόγου μας αναμορφώνοντας πλήρως τον υπάρχοντα χώρο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωσή τους".