Νιόπλιας σε παίκτες ΟΦΗ: «Έχουμε καλή ομάδα, πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή»

Τους παίκτες του ΟΦΗ αποχαιρέτησε κατά τη σημερινή (21/10) προπόνηση της ομάδας ο Νίκος Νιόπλιας.

Νιόπλιας σε παίκτες ΟΦΗ: «Έχουμε καλή ομάδα, πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή»

Για τελευταία φορά ως προπονητής του ΟΦΗ μίλησε στους παίκτες του ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο Έλληνας τεχνικός, που είχε αναλάβει καθήκοντα προπονητή στους Κρητικούς το 2021 για δεύτερη φορά στην καριέρα του, δήλωσε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας ζητώντας από τους παίκτες να κάνουν μια νέα αρχή.

«Είναι δύσκολη στιγμή. Θέλω να σας πω ότι είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει τη Δευτέρα να κάνετε νέα αρχή. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να παίξεις καλά για να νικήσεις. Πρέπει απλώς να πάρεις τη νίκη.

Μακάρι στο τέλος του αγώνα να σας δω να είστε χαρούμενοι. Τέτοιες στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ξεχνάτε ότι το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα στη ζωή μας. Πρώτα είναι η οικογένεια μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας», είπε μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές οι Γράμμος, Λάππας και Κεσόγλου, που επίσης αποχωρούν, ενώ εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός, Κώστας Γιαννούλης, ευχαριστώντας τους προπονητές για όσα πρόσφεραν στους παίκτες και στην ομάδα.

Από τη διοίκηση της ομάδας το λόγο πήρε ο Ηλίας Πουρσανίδης που τόνισε το σεβασμό όλων στο πρόσωπο του Νίκου Νιόπλια:

«Είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Νίκος αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας του ΟΦΗ και έχει τον απόλυτο σεβασμό όλων μας. Δύο φορές χρειάστηκε στο παρελθόν να υπηρετήσει την ομάδα από αυτό το πόστο, σε δύσκολες περιόδους και το έκανε επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι για να επιστρέψει η ομάδα μας στις επιτυχίες».